Palvelut

Ryhmäliikunta

Meillä jumpataan aamulla, päivällä ja illalla. Valikoimassamme on tunteja sekä aloittelijoille että kokeneille harrastajille. Henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon!

Meiltä löytyy suosikkilajeja laidasta laitaan; Kahvakuulaa, suosittua zumbaa tai  hot body joogaa.  Les Mills tunneista suositummat ovat meillä aikatalulussamme. Monipuolisuus liikunnassa on motivoivaa ja pääset tuloksiisi tehokkaammin.
Aikataulumme on monipuolinen ja haastaa sinutkin liikkumaan ja nauttimaan siitä. Oletko kokeillut LAVIS-lavatanssujumppaa;  ihastuttaa perjantaisin tai FASKIA- kehonhuoltotuntia?

 

Funfit Kuntosali Kouvola

Kuntosali

Suosittelemme Power Gym kuntosalia Tommolankatu 18 osoitteessa.

Cycling

Sisäpyöräilytunneillamme hiki lentää ja rasva palaa tehokkaasti! Upea pyöröilystudiomme kutsuu sinua treenaamaan. Cycling sopii kaikille, oletpa sitten aloittelija tai jo kovakuntoinen harrastaja. Opastamme sinut turvallisesti alkuun ja tutustutamme sinut Body Bike Supreme -merkkisten pyöriemme säätöihin.

Sisäpyöräilytreeni on kestoltaan 30-75 minuuttia.Cycling 30` treeniin voi hyvin yhdistää coretrimmiin 30`. Voit polkea tunneilla oman kuntosi ja vireesi mukaan. Ohjaajamme kannustavat sinua huikeisiin hikihetkiin omassa studiossamme.

Varaa rohkeasti aika ohjaukseen, niin autamme sinut kuntoilun alkuun. Saat käyttöösi veloituksettoman kunto-ohjelman, jonka avulla harjoittelustasi tulee entistä tehokkaampaa.

 

Lasten tanssiliikunta

 

FunFitissä liikunnan ilo on koko perheen juttu.
Äiti-vauvajumppa jatkuu marraskuussa..seuraa ilmoitteluamme.

Järjestämme liikuntasynttäreitä, TFWsoturisynttäreitä, zumbasynttäreitä sekä muita teemahetkiä lapsille. Kysy lisää ja pyydä tarjous. Teemme juhlista hauskan liikuntaelämyksen!

Zumba lessons funfit zumba tunnit kouvola

Tanssitunnit

FunFit-tanssitunneillamme pidetään hauskaa hyvän musiikin tahdissa. Tanssiminen on mainio vastapaino perusjumpalle. Räätälöimme myös erilaisia tanssitunteja yksityisryhmille esim bollywood tai hip hop tunteja.
Zumba Fitness tunnit ovat suosittuja ja soveltuvat kaikenkuntoisille tanssin ystäville. Tutustu rohkeasti tanssin maailmaan osaavien opettajiemme rytmittämänä. Tanssituntimme tarjoavat liikunnan iloa parhaimmillaan: hauskuutta ja tehokkuutta kuntoon ja ikään katsomatta. Tule mukaan fiilistelemään kanssamme!

Body Shape Fun Trainer 6 viikkoinen kiinteytyskurssi

on juuri sinulle joka haluat liikuntatottumuksiisi pysyvästi ryhtiä ja olet valmis saamaan tuloksia. Kurssin aikana siistit ruokatottumuksiasi ja muutat asenteesi omaa hyvinvointiasi kohtaan ja saat liikkumiseen uutta kipinää. Kun näet tuloksia, niin motivoidut!

Ryhmässä tekemisen ilo on tehokasta; Ammattilaiset tsemppaa sinut tekemään oikeita valintoja.
Kurssin jälkeen on loistava jatkaa tuloksia uusiin tavoitteisiin, pysyviin tuloksiin.

Funfit body shape kouvola

Personal Training

FunFit Personal Training on tarkoitettu sinulle, joka haluat yksilöllistä valmennusta! Personal Trainerin avulla saat ohjeet ja viikottaista tukea painonhallintaan, tavoitteelliseen kuntoiluun ja uusien terveellisten elämäntapojen opetteluun. Saavutat pysyviä tuloksia!

Sovi aika Personal Trainerin kanssa, ja kerro tavoitteistasi. Räätälöimme sinulle toimivan paketin, jossa on huomioitu sinun tavoitteesi, aikataulusi sekä tarvitsemasi tuen määrä. Alkuhaastattelu ei maksa sinulle mitään, eikä velvoita sinua ostamaan palvelua.