FunFit

Liikuntakeskus FunFit on tarjonnut liikunnan iloa Kouvolan ydinkeskustassa jo vuodesta 2003. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee ja kannustaa sinua aina mielellään!

 

Palveluihimme kuuluu myös  Training For Warriors tunnit yhteistyössä Tommolankadulla sijaitsevan Power Gym:n kanssa, Tule sinäkin mukaan! Kts. www.tfwkouvola.com tai www.powergym.fi.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja aina ohjatuista ryhmäliikunta-, cycling- jooga ja tanssitunneista lasten liikuntaan. Kuntosalimme palvelee kaikenkuntoisia ja -ikäisiä naisia ja miehiä.

Siirryimme huhtikuussa 2017 uusiin  tiloihin ja käytössäsi on markkinoiden trendikkäimpiä Star Track ja David kuntosalivälineitä. Salin laadukkaat TechnoGym-laitteet ovat jokaiselle liikkujalle helppoja ja miellyttäviä käyttää.

Ryhmäliikuntatilassamme Koulukadulla toteutuu monipuoliset tunnit vauvajumpasta pilatestuntiin. Oma joogahuone on täydellinen rentoutumiseen ja joogatunnelman saamiseen; hotjooga onkin erittäin suosittu laji  FunFitissa.

Personal trainer palvelumme ja kiinteytysryhmämme palvelevat monenkuntoisia liikkujia.

Laitteet

Chest Incline
Pec Fly/Rear Delt
Upper Back
Lat Machine
Pulley
Vertical Traction
Chest Press
Pectoral
Total Abdominal
Shoulder Press
Glute Machine
Biceps Curl/Triceps Extension
Lower Back
Leg Curl
Leg Extension
Adductor
Abductor
Rotary Torso
Leg Press David
Hand Bike
Stairs
Leg press
Squat Rack
Smith Machine